Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Hořcouka z Podkrkonoší
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
Nebylo to často, ale občas se v kuchyních místo babičky objevil dědeček. Tak to asi docházela pálenka. Jaké uměli dědečkové, ale i babičky v chalupách připravit, poví Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření. Recept na jednu z nich samozřejmě nechybí.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Babiččina kuřata na paprice
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Vegetariánské spaghetti carbonara
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 5. 5. 2024
Pochoutkový rok
-
O radosti z jídla i ze života: Jak vařit odlehčeně? A jaké jsou největší nástrahy české kuchyně?
Jezte, ať vám to sluší
-
Proč se otylce hnědé přezdívá naštvané avokádo?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Zločin na Zlenicích hradě
Čtení na pokračování
-
Černé dny Jiřího Voskovce. Tajemství, které se stalo celoživotním traumatem
Stopy, fakta, tajemství...
-
Křidýlko, nebo stehýnko? A pak věhlasný čokoládový dezert. Inspiraci pro vaše vaření má Petr Stupka
Kuchařské čarování
-
Vaše každodenní inspirace: Filipojakubská noc plná kouzel
Káva o čtvrté