Dobré dopoledne
U stánků s rychlým občerstvením si všímejte i toho, kde a jak má prodejce uložené suroviny. Předejte tak zdravotním problémům
Dobré dopoledne
Vysočina
Blíží se letní prázdniny, doba dovolených a festivaly. Řada z nás v této době bude ochutnávat dobroty i místní speciality a vybírat budeme i z nabídky stánků s rychlým občerstvením. I na ně se zaměřují při kontrolách hygienici.
Hela Dvořáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bitevní loď Bismarck slepenou z mincí můžete obdivovat v Muzeu rekordů v Pelhřimově
Dobré dopoledne
-
Raymond Queneau: Zazi v metru
Četba s hvězdičkou
-
Kutnohorská sekta: nové detaily
Vinohradská 12
-
Severka
Radiokniha
-
„Věřila jsem, že to zvládne.“ Dokument o tom, jak zdravé vztahy pomáhají léčbě drogových závislostí
Dokument
-
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Host Lucie Výborné
-
Podzim v zahradní restauraci
Podvečerní čtení
-
Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení
Buchty
-
Stalking
Forenzní psychologie