Host Dopoledne pod Ještědem
Marie Jirásková a Kristián Kříž - majitelé kavárny
Host Dopoledne pod Ještědem

Liberec
Říká se, že poznat dobrou a kvalitní kávu často znamená, že se k ní prostě musíte propít. Se znalci kávy si připomeneme léta dávno minulá, povíme si, v čem je specifická překapávaná káva, jaké druhy kávy máme my Češi nejraději, jak jde dohromady kvalitní káva s cukrem a se smetanou, podle čeho kvalitní kávu poznáme, a nakolik pandemická doba poznamenala na chod kavárny.
Pavel Kudrna
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kofein: spojenec při sportu i narušitel spánku. Odbourat přijatý kofein zabere tělu hodiny
Babské rady
-
Ristretto, Latte macchiato, Flat white, nebo Lungo? Jak se vyznat v kávě
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Příběhy z Vysočiny
-
Šálek s čajem nebo kávou je potřeba donést bezpečně k ústům. Jak ho správně držet za ouško?
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Kavárenské historky
Ve vlastní šťávě
-
Jak vybrat automatický kávovar? Malé se rychle zanášejí. Hlučnost není zásadní
Radioporadna
-
Lokaj: Nejlepší káva je 7 až 10 dní po pražení. My pražiči říkáme, že se nejdřív musí „vyprdět“
Hovory
-
Osvěžující ledová káva
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pražič Patrik Lamka: Kupujte menší množství kávy a choďte si pro ni častěji. Ať je co nejčerstvější
Radioporadna
-
Zdeněk Dryšl: Kouzlo z posezení v kavárně
Rozhlasový sloupek