Host Lucie Výborné
Podle starých receptur jsem chtěl do klobás přidávat cín a měď, ale měď je drahá, přišel bych na buben, říká mistr uzenář Čeněk Strnad
Host Lucie Výborné
Radiožurnál
Čeněk Strnad je mistr uzenář. Na autě má ceduli, kterou zdědil po předcích, kteří se řemeslu věnovali. Sousedé o něm mluví jako o renesančním člověku, je to prý muž mnoha talentů. „Naučil jsem se spoustu věcí, protože mě to bavilo. Chtělo se mi,“ připouští skromně pan Strnad. Co nesmí chybět v poctivých klobásách?
Lucie Výborná
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vztahu je důležitá tolerance, usmívá se herec Navrátil. Hraje v divadelní komedii Chlapi sobě
Host Lucie Výborné
-
Veškerý čas a peníze jsem věnoval tomu, abych nabral svaly, odhaluje model Šimon Kotyk
Hrana
-
Pravda o rozhovoru s Petrem Čtvrtníčkem. „V tu chvíli byla příprava nepoužitelná,“ přiznává Takáč
Host do domu
-
Herec Petr Čtvrtníček: V rozhlase vždycky něco mají. Tam se zadarmo nažerete
Blízká setkání
-
Procházka a Lorenz: Dva špioni a jejich zapomenuté příběhy
Portréty
-
Bez šance. Případ mimořádně brutální vraždy libereckého taxikáře pro pár korun
Historie českého zločinu