Host ve studiu

Den s myslivci na Stříbrném rybníce v Hradci Králové zve i na soutěž zvěřinových kotlíkových gulášů

Host ve studiu

Den s myslivci na Stříbrném rybníce v Hradci Králové zve i na soutěž zvěřinových kotlíkových gulášů
Soutěž o nejlepší zvěřinový kotlíkový guláš při Dni s myslivci na Stříbrném rybníce v Hradci Králové

Hradec Králové

Už počtvrté se v sobotu 12. října 2024 uskuteční v kempu Stříbrný rybník v Hradci Králové Den s myslivci. Krásná akce pro všechny, kteří mají rádi les, přírodu i dobré jídlo. Součástí akce totiž bude i letos soutěž ve vaření zvěřinového kotlíkového guláše. Všechny osobně pozve ředitel Městských lesů Hradec Králové Milan Zerzán, který tvrdí, že zvěřina je maso králů.
Jakub Schmidt

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Už počtvrté bude teď v sobotu v kempu Stříbrný rybník v Hradci Králové den s myslivci. Krásná akce pro všechny, kteří mají rádi les, přírodu a dobré jídlo.

  • Součástí totiž bude i letos soutěž ve vaření kotlíkového zvěřinového guláše. No a já jsem moc rád, že nás letos přišel osobně pozvat ředitel městských lesů Hradec Králové Milan Zerzán, který říká, že zvěřina je maso králů. Pane řediteli, dobrý den. Dobrý den. Dobré ráno. Tak co se to chystá teď v sobotu 12.? Řekněte to sám.

  • No, je to čtvrtý ročník, jak říkáte? No, je tady čím dál větší a lepší program. A těch kotlích lékařů máme 20 let 2020, ale je tam i další teda. To je zle. On vás asi nejspíše anebo máme domluvený s kolegy a že tam bude pan Sapík vařit. Vlastně ukázka.

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu