Jezte, ať vám to sluší

O radosti z jídla i ze života: Sacharidy. Jak pracovat s chutí na sladké a které zdroje sacharidů jsou nejlepší?

Jezte, ať vám to sluší

O radosti z jídla i ze života: Sacharidy. Jak pracovat s chutí na sladké a které zdroje sacharidů jsou nejlepší?
Cukr

Dvojka

Jaké jsou vhodné zdroje sacharidů? Je nějaká denní doba, kdy je lepší se jich vyvarovat? Jak poznám, že jich jím příliš, nebo naopak málo? Jak pracovat s chutí na sladké? Jakých chyb se lidé nejčastěji dopouštějí? Co si myslet o nízkosacharidových dietách? Jaké jsou překvapivé zdroje cukru? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové. 
Andrea Jakešová, Tereza Bebarová

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu