Kuchařské čarování
Jarní kuchařská inspirace – špenát, medvědí česnek, pórek
Kuchařské čarování

České Budějovice
Špenát dorostl, pažitka už je vousatá a libeček vyrazil. Je tu jaro se vším všudy a sluší se „ojarnit“ i náš jídelníček. Jak přidat do našich pokrmů jarní závan, radí ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Nabídne například recepty se špenátem, medvědím česnekem nebo pórkem.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Polešniky Beaty Pilchové jsou 100 let starým jídlem horalů z Beskyd. Nejlepší jsou z raných brambor
Pochoutkový rok
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Smrček krásně voní, ale rychle opadá. U jedle to je naopak. Proč? Vysvětlení nabízí chemie a fyzika
Magazín Experiment
-
Srnčí plec se šípkovou omáčkou. Zpestřete si podzim zvěřinou
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Zářivá podzimní pomazánka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Objevte chuť černuchou okořeněných dýňových placiček
Hobby magazín speciál
-
Strasti zahrádkářů bývají v létě úsměvné. Věděl to Karel Čapek a ví to i keramička Blanka Hrušková
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Jedlý plevel na louce a zahradě místo zeleniny
On Air
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou