Pochoutkový rok
Kam odložit lžíci, když dojíte vývar, radí Ladislav Špaček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kam a jak odložit ubrousek po jídle. Látkový i papírový mají svoje pravidla
Pochoutkový rok
-
I etiketa prochází proměnami. Setkání s mistrem oboru Ladislavem Špačkem
Host Českého rozhlasu Ostrava
-
Jsem těžký pařmen. Nejvíc toho napíšu, když se rozdovádím, prozrazuje Ladislav Špaček
Blízká setkání
-
Ladislav Špaček: Jsme jediný národ, který sní oběd za deset minut. Ostatní sedí u stolu co nejdéle
Hovory
-
Vinaři letos očekávají kvalitní víno
Zprávy z Vysočiny
-
Látkový ubrousek se podle etikety dává na kolena, pečivo neukusuje a meloun krájí příborem
Návod na etiketu
-
Chcete nakoupit zeleninu od farmářů? Připravte se na zdražení
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Největší akce čtyřletky v České Třebové: Nová knihovna a úpravy v domově seniorů
Máme hosty
-
„Ozdoby z březové kůry.“ V Betlémské kapli se otevírá tradiční vánoční výstava
Host Radiožurnálu
-
Na Covid-19 platí dostatek vitamínu D. V kterých potravinách je ho nejvíc?
Náš host