Pochoutkový rok
Pečivo bychom podle etikety měli ulamovat. Topinky nás ale staví před záludný problém
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Jak to bude s konzumací topinek, které dostaneme v hospodě nebo restauraci? Topinka může být samostatná, ale také už obložená. Vzhledem k tomu, že je opečená, bývá tvrdá. Můžeme ji vzít do ruky, nebo se má krájet?
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Slánku nikdy druhým nepodáváme bez pepřenky. Patří k sobě jako milenci, prozrazuje Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Grilování. Existuje zdravý způsob grilování? Podle čeho vybírat maso?
Jezte, ať vám to sluší
-
Ve vlastní šťávě: Chřest nekouše
Ve vlastní šťávě
-
Vinaři letos očekávají kvalitní víno
Zprávy z Vysočiny
-
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
-
Polévka je grunt. Potvrzuje to i šéfkuchař z ústecké Větruše
Host Dopoledního expresu
-
Názory na ohňostroje rozdělují společnost
Krimipříběhy z kraje pod Ještědem
-
Chcete zhubnout? Smaženému jídlu se obloukem vyhněte
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Nevyvedou vás z míry staré kuchařské míry?
Špalíček
-
Jsem ambiciózní moula a Ivan Trojan má ostych z žen. Herec Filip Kaňkovský o nové hře od Škvoreckého
Blízká setkání