Radioporadna
Připravte si nejlepší domácí sirup. Ovoce zpracujte za studena, byliny potřebují horkou vodu
Radioporadna

Pardubice
Tipli byste si, která bylina se u nás nejčastěji zpracovává do sirupů? Podle letitých zkušeností Jany Baborákové je to nejspíš květ černého bezu. Domácí bezová šťáva je v rodinách velmi oblíbená pro svou skvělou chuť i jednoduchou přípravu.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Doba je velmi rychlá a je obtížné být dobrou maminkou, pracovat i dobře vypadat, říká Klára Oltová
Šarm
-
Bylinkový sirup za studena, nebo za tepla? Zjistěte, kam se hodí která bylina
Radioporadna
-
Blahodárné účinky kmínu na naše zdraví. Připravte si kmínový čaj
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Květiny nepotěší jen naše oči, ale jsou také k jídlu. Jídlokvětinové rady Jany Vlkové
Radioporadna
-
Doma dělané Fenyklové bonbóny nejspíš zmizí ještě před mikulášskou nadílkou
Hobby magazín speciál
-
Jedlé kytky jsou buď krásné, chutné, nebo trvanlivé, ale nikdy všechno dohromady, říká odbornice
Ve vlastní šťávě
-
Jednoduchost a pospolitost. Sdílený čas u jídla je v Itálii základ, popisuje foodblogerka Kunstovná
Host Radiožurnálu
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Kuře pečené v zelí
Dobroty Dáši Kubíkové