Ranní úvaha
Alena Zemančíková: Sešit s recepty
Ranní úvaha

Vltava
Moje babička byla špatná kuchařka. V době, kdy se dívky učí vařit tím, že doma pomáhají v kuchyni, byla z pošumavského městečka poslána k tetě do Prahy, aby mohla pokračovat ve školní docházce na měšťanské škole a nemusela zůstat další tři roky v obecné. Teta měla krejčovský salón a na vaření měla služebnou.
Alena Zemančíková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Déle vydrží, nežlukne a nepřipaluje se: Recept na přípravu přepuštěného másla
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Dagmar Ruščáková: Drobná ostří
Nedělní káva
-
Jabčatový knedle z Pojizeří
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Rozdělávka s liškami
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Malé sladké koláčky? Slovácké vdolečky. Vyhlášené jsou ty vlčnovské
Pochoutkový rok
-
Slušný vychování: Dokud jsem byla máma, která vztáhne na syna ruku, byla jsem normální
Houpačky
-
Hana Hosnedlová: Povidlové taštičky
Rozhlasový sloupek
-
Zpěv při vaření je dobrý zvyk. Věřím, že pomůže uvařit lepší...
Glosa Pavla Maurera
-
Oldřich Sahajdák: Michelinská hvězda je pro kuchaře jako Oscar pro herce
Host Lucie Výborné