Vaříme s Habadějem
Polévka z červené čočky a pečených batátů s kokosovým mlékem. Nikdy neuvaříte dvakrát stejnou
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
V průběhu let se změnily názory odborníků na spoustu potravin. Některé dříve doporučované jsou dnes diskutabilní a naopak. S vědeckým výzkumem se také zpřesnily hodnoty zastoupení vitamínů a minerálů v různých potravinách. Ovšem jedním z mála jídel, které dříve i dnes vévodí zdravému jídelníčku, zůstávají polévky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Polévka je grunt a nikdy neuvaříte dvakrát stejnou. Zkuste podle našeho receptu skvělou čočkovou
Vaříme s Habadějem
-
Maďarská kuchyně nesnese průměrnost. Zkuste pečený bok s omáčkou z paprik
Radioporadna
-
Nádivka, polévka nebo pyré se šlehačkou. Jak připravit jedlé kaštany v kuchyni?
Dva na Dvojce
-
V hlavní roli ryby
Kuchařské čarování
-
Pečený čaj z rakytníku a tropického ovoce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Polévky. Jak jsou na tom s obsahem soli? Kupovat, či nekupovat ty instantní?
Jezte, ať vám to sluší
-
Rejžová polévka s kuřaty podle kuchařky Marie Rosické
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
24.6. Radioburza
Radiobazar
-
Severočeský atlas - 26. června 2011 - úvod
Severočeský atlas
-
Slavné vily slavných oobností
Návštěva