Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Jablka
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Jablka
Radio Wave
Jablka všude, kam se podívám. A že by si náš milý český lid nevěděl rady co s jablky? Na jablkách je úžasné, že je to ovoce, které jako jedno z mála vydrží uskladněné přes zimu. Kromě toho, že si ho můžeme pod stromečkem rozkrojit a dozvědět se, jak jsme na tom zdravotně, je to vynikající zdroj vody, vitamínů, fruktózy a celkem lehce dostupný materiál pro další zpracování v kuchyni.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V čem jsou jablka dobrá pro náš jídelníček
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Urodilo se vám hodně jablek? Můžete z nich vyrobit čaj, sirup i masku na obličej
Babské rady
-
Kdo jablko denně sní, k tomu lékař nechodí. Ovoce pomáhá proti chorobám srdce i nádorům
Přírodní lékárna
-
Výživová poradna: jablka, hrušky, ořechy
Co vás zajímá
-
Ovocnářská unie varuje, že v Česku dramaticky ubývá ovocných sadů
Pro a proti
-
Čeští ovocnáři zlikvidují asi desetinu svých jabloňových sadů. Pěstování ovoce se přestává vyplácet
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Na Vysočině se rozjíždí moštárny
Zprávy z Vysočiny