Vlna
Jídlo nemá pas ani vlajku, vesele si migruje, stejně jako Hugo Hromas s projektem Nomadis
Vlna
Radio Wave
Michal Hromas nebo taky Hugo Hromas křižuje s kočovnou kuchyní Nomadis českomoravskou kotlinu, ale v jeho kotlících se usadily vlivy středomořské, severoafrické i středovýchodní kuchyně. K jeho vaření patří dřevo, oheň a dým. Zbytek je silně proměnlivý, podobně jako počasí, v jehož společnosti si nemůže být ničím jistý. Bude foukat? Bude vedro? Bude pršet nebo sněžit? A tak se mění jídla i postupy za pochodu, výsledkem je ale vždy autentický zážitek.
Ondřej Šebestík
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ke kultovním Snowboarďákům jsem vzhlížel. Najednou s nimi sedím v limuzíně, směje se Vodochodský
Vlna
-
Spokojený milostný život obsahuje stud i smích. Co nám brání rozvíjet sexualitu?
Balanc
-
Ve společnosti cudná, v posteli jako z filmu. O studu, orgasmu a intimitě s duem Vyhonit ďábla
Slast
-
Zaddy rozjel zombieing! Randěte jako CEO díky lexikonu randění pro rok 2024
Pot
-
Jan Balabán: Zeptej se táty
Četba s hvězdičkou
-
„Jsem úplně načatá!“ nebo „Kočku mám doma“. Zlidoví hlášky z Love Islandu jako devadesátkové Rande?
Slejvák
-
Český influencer a čínská propaganda
Vinohradská 12
-
BMW s nejlepším motorem v Evropě! psal světový tisk. Technik ho stavěl v kočárkárně, vypráví Straka
Host Lucie Výborné
-
Jste to, co jí to, co jíte. Kalný pase krávy, ale zajímá ho půda. Odměnou je skutečná potravina
Podhoubí
-
Mužství a ženství se čím dál víc protíná, říká marketérka Louženská
Pochlap se