Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
Používáte při vaření jalovec nebo kardamom? Pokud nevíte, jak s nimi naložit, poradí vám Iva Hüttnerová
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
Rádio vašeho kraje
Naše babičky zpestřovaly jídla kořením odjakživa. Kupovaly ho na trzích nebo si sušily vlastní a vždycky věděly, jak ho správně použít. Mezi nejoblíbenější patřil kmín, pepř a mletá červená paprika. A na tom se nic nemění ani dnes.
Iva Hüttnerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Už celou věčnost se kuchařky snaží zbavit slz při krájení cibule
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Česko je velmocí v pěstování máku, a tak mlýnek na mák nemohl chybět v žádné domácnosti
Pochoutkový rok
-
S bylinkářkou Venuší Studničkovou o tom, co pít ve vedru a jaké bylinky naopak nepoužívat,…
Host Dopoledního expresu
-
Pučálka
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Pečené plněné papriky se špenátem a ricottou opravdu nemají chybu. Zkuste je a nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Herec a dabér Václav Knop: Potřebuju radost z práce
Blízká setkání
-
Perly sluší každému a měli by je nosit i muži, tvrdí zlatnice
Hovory
-
Ve vlastní šťávě: Jak upravit sezonní zeleninu, aby vám v...
Ve vlastní šťávě
-
Správné držení těla je alfa i omega. Osmihodinové sezení pro nás není přirozené, zdůrazňuje lektorka
Apetýt
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové