Dva na Dvojce
Klamavé údaje na obalech dělají ze slaniny nejproblematičtější uzeninu ze všech, zjistil dTest
Dva na Dvojce
Dvojka
Vylepší chuť teplé kuchyně, dobře poslouží i jako studená chuťovka. Jak anglická slanina, typicky český uzenářský výrobek, přišla ke svému jménu? A jak kvalitní výrobky tuzemské obchody nabízejí? Spotřebitelská organizace dTest otestovala 17 druhů krájené anglické slaniny. Důvodů k jásání ale příliš není.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Anglická slanina opravdu pochází z Anglie, ale ta česká je jiná
Pochoutkový rok
-
Masopustní radovánky budou letos bez velkých veřejných akcí, ale to nebrání upéci si něco dobrého
Kuchařské čarování
-
Segedínské žebírko. Skvělá pochoutka dušená spolu se zelím pomaličku v hrnci nádherně doměkka
Vaříme s Habadějem
-
Vaše každodenní inspirace: Stravování žen po padesátce
Káva o čtvrté
-
Michal Sýkora: Odvrácená strana měsíce
Četba na pokračování
-
O radosti z jídla i ze života: Mléčné výrobky. Jsou light výrobky horší a méně zdravé?
Jezte, ať vám to sluší
-
Polské národní jídlo bigos
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Nejlepší filmy roku 2023 podle Čelistí Radia Wave: Umění jíst tvrdý chléb a milovat finské blues
Čelisti