Host Lucie Výborné
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Host Lucie Výborné
Radiožurnál
Lukáš Hejlík je herec a propagátor gastronomie. Během svých cest po České republice mapuje podniky, a ty nejlepší z nich pak prezentuje na sociálních sítích, ve vlastní aplikaci a knihách. Nejnovější z nich, se žloutkově žlutou obálkou, se zaměřuje na trend posledních let – brunche. „Zbožňuji podniky, které mají snídaně celý den,“ zasnívá se Hejlík. Za jídlo je schopen utratit hodně peněz, tvrdí ale, že česká gastroscéna se polidšťuje a je cenově dostupná.
Lucie Výborná
Přepis epizody
-
Posloucháte podcast pořadu Host Lucie Výborné. Lukáš Hejlík.
-
Bloger herec je se mnou ve studiu. Dobrý den. Dobrý den. Co jste si tady natáčel těch 10 vteřin předtím, než se rozsvítila červená? Já jsem tady.
-
A že z toho velkou radost. To jsem tak jako neřekl. Ale to vám říkám ano. A to mi na na na můj Facebook.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Klíčovou profesí ve filmu je „špinič“. Televize je iluze, usmívá se šéf scénického provozu ČT
Host Lucie Výborné
-
Lukáš Hejlík: Přátelskost brněnské gastro scény je neuvěřitelná. Brno 100 láká na kávu i dobré jídlo
Apetýt
-
Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“
Blízká setkání
-
Cobain: 1. díl
Cobain
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Jsme opak popelářů. Z odpadků po zaniklých civilizacích rekonstruujeme život, vypráví archeolog
Host Radiožurnálu
-
Klus: Palestinské oběti u nás nemají hlas. Dobrému příteli musíme říct, když přehání, míní o Izraeli
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Tlustá tak akorát 1 + recept na Masarykovo cukroví
Na nedělní vlně Hradce Králové
-
Eliška Křenková: Nechci, aby mi život protekl mezi prsty. Sebevražda partnera změní pohled na svět
Až na dřeň