Hovory
I mlsání může být zdravé. Upečte toho méně, ale dokonale vychucené, radí cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Hovory
Plus
Podle špičkové cukrářky oceněné v mnoha soutěžích žijeme v přebytku a taky podle toho vypadá náš jídelníček. „Čím jsme vyspělejší zemí, tím bychom relativně vzato mohli jíst lépe, ale není tomu tak. S přílivem množství, které máme k výběru, bych řekla, že jsme se do toho ‚vlili‘ a ten průmysl nás totálně válcuje,“ říká v pořadu Hovory Mirka van Gils Slavíková.
Naděžda Hávová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vzít si dceru do pěstounské péče byla osudová věc. Učí mě trpělivosti, myslí si herečka Nela Boudová
Až na dřeň
-
Jídlo může být uměleckým dílem. Jak ale poznáme, zda nám...
Glosa Pavla Maurera
-
Jak se zdražovalo za socialismu? Není maso, nejsou auta, ale máme kosmonauta
Téma Plus
-
Vynikající bezmasé jídlo můžete ochutnat v Lese – veganském bistru v Děčíně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
O radosti z jídla i ze života: Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Kuřecí stehno za žádných okolností neberte nikdy do ruky, radí mistr etikety Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Slovinská lokálka
Ve vlastní šťávě
-
Nedarujeme nic plesnivého, nic shnilého, popisují v supermarketu. Jak potraviny třídí?
Seriál Radiožurnálu
-
Jídlo do krabičky – a tu vrátit. „Vratné obaly na jídlo neprodukují odpad,“ láká podnikatel Širočka
Hovory
-
Jak se stravovat při viróze? Hlavně pít
Co vás zajímá