Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Jak vařit odlehčeně? A jaké jsou největší nástrahy české kuchyně?
Jezte, ať vám to sluší
Dvojka
Kterým surovinám se vyhnout, když se snažíme zhubnout? Jak je nahradit? Stačí se inspirovat středomořskou kuchyní? Pomůže, když nahradíme cukr medem? Je vhodné vynechávat maso? Co když rádi pečeme? Je potřeba jídelníček odlehčovat, i když nepotřebujeme hubnout? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Veroniky Pourové.
Tereza Bebarová, Veronika Pourová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O radosti z jídla i ze života: Cukr. Je třtinový cukr zdravější alternativou? A co umělá sladidla?
Jezte, ať vám to sluší
-
Došla vám smetana? Nahraďte ji jednoduše kombinacemi másla, mléka či tvarohu
Babské rady
-
Jezte pestře - jezte maso! Je to základní stavební kámen pro...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Ing. Lucie Dohnalová - Proč bychom se měli vrátit zpátky do kuchyně?
Radioporadna
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Do Ypsilonky mě vždycky táhla skvělá parta lidí, ohlíží se herec Vacek. Divadlo slaví šedesátiny
Host Lucie Výborné
-
Že jsou sacharidy špatné, je pomluva. Vyberte si ty správné, doporučuje nutriční terapeutka
Náš host
-
Dýně a škůdci na okrasných rostlinách
Káva o čtvrté
-
Poradna zdravé výživy: sója
Co vás zajímá
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce