Pochoutkový rok
Pofoukat si horké sousto je absolutně vyloučeno, zdvihá prst Ladislav Špaček. Jak správně na to?
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
V restauraci nebo doma dostanete na stůl horkou polévku nebo horký hlavní chod. Tak jak to má být. Také jste zvyklí do jídla automaticky foukat? Ve společnosti je to vyloučené.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Oříšky z misky zásadně nelovíme rukama. Ladislav Špaček ví, jak na to
Pochoutkový rok
-
O radosti z jídla i ze života: Výběr jídla v restauraci. Jak si vybrat zdravěji? Na co dát pozor?
Jezte, ať vám to sluší
-
Látkový ubrousek se podle etikety dává na kolena, pečivo neukusuje a meloun krájí příborem
Návod na etiketu
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Jak namíchat koktejl v domácích podmínkách? Hlavně se nebojte experimentovat, radí barman
Dva na Dvojce
-
Just: Jméno studenta Tomáše, který varoval lidi na FF UK, by se mělo skloňovat v každé větě
Osobnost Plus
-
Zlata Adamovská: Zdědila jsem chuť k jídlu a smysl pro humor. Zbytek jsem si musela obstarat sama
Až na dřeň
-
U večeře se správnou výslovností
Čeština na vlnách
-
Sekaná plněná špenátem a sýrem. Jídlo jako od babičky, které navíc potěší barvami i vaše oči
Vaříme s Habadějem