Vaříme s Habadějem
Velikonoční nádivka by na svátečním stole neměla chybět. Tradice velí použít na přípravu trojí maso
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Původně se velikonoční nádivka připravovala bez pečiva. Z mléka a krupice se svařila hustá kaše, do ní se zamíchala vejce a na kousky natrhané nebo pokrájené maso (často kůzlečí). Pak se přidaly zelené bylinky a upekla se.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tipy do kuchyně: Jak na kynuté těsto, když dojdou vejce, nebo jak správně uskladnit česnek
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Špenátový sladký dort
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová
Ve vlastní šťávě
-
Bramboráky jinak. Upečte je na plechu, ozvláštnit je můžete přidáním jablek nebo řepy
Babské rady
-
Jiří Babica: Budu nosit camping salát v kraťasech
Brambora s vejcem
-
Inspirace na velikonoční tvoření: dekorace a speciální...
Dámská jízda
-
Velikonoční sekaná pečeně z trojího druhu masa od Boženy Tompichové s vejci
Pochoutkový rok
-
Masové kuličky se zelím si určitě všichni zamilují. A vám se přitom budou vařit snadno i rychle
Vaříme s Habadějem