Ve vlastní šťávě
Snažíme se dělat klasiky s moderním šmrncem, aby nás to bavilo, říká majitel bistra a koloniálu
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Táborsko přitahuje zajímavé počiny, ať už jde o cidery, pekárny, kávu nebo poslední přírůstek v historickém centru – koloniál a bistro Triko. Spolu s jeho zakladatelem Michalem Burdou jsme probrali, proč otevřel pobočku smíchovské „večerky“ v Táboře, co tam vaří i jaké jsou jeho další ambice.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ani zelená káva není nesmrtelná, říká baristka a lektorka přípravy kávy Tereza Balá
Ve vlastní šťávě
-
Michaela Bílková, výrobce marmelád
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Trochu mikulášské, jakož i čertovské a samozřejmě andělské Kuchařské čarování
Kuchařské čarování
-
Vila nábytkářského továrníka Michaela Thoneta v Koryčanech stále chátrá
Dobré odpoledne s Českým rozhlasem Zlín
-
645. schůzka: Česká expedicí
Toulky českou minulostí
-
Mix litevského producenta DJ JM
Turban
-
Areál kláštera Porta Coeli u Tišnova ožije "Festivalem jablek", a my pro vás přímo z tohoto místa…
Apetýt
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host
-
Toulovcovy maštale na Chrudimsku nesou jméno po českém Robinu...
Česko – země neznámá