Alex a host
Snažím se neplýtvat. Není to skrblictví, ale velká úcta k potravinám, říká Mirka van Gils Slavíková
Alex a host
Rádio vašeho kraje
Získala několik celosvětových cen a řadí se mezi cukrářské špičky. Byla také porotkyní v soutěži amatérských cukrářů Peče celá země. Své fanoušky oslovuje „cukrouškové“ a růžové vlasy ji činí nepřehlédnutelnou.
Alexandra Mynářová
Cukrářská vánoční rada Mirky van Gils Slavíkové:
„Do veškerých pevných těst, pod které řadíme i linecká, včetně kakaových nebo oříškových, vždy máslo vyšleháme. Do vyšlehaného másla s cukrem a žloutky pak vmícháváme velmi rychle mouku tak, aby se nesrazila, aby nenachytala tekutinu z másla. Slepované vánoční cukroví nebo rohlíčky z takto připraveného těsta se vám rozplynou na jazyku.“
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Drak spí
Podvečerní čtení
-
Paul Leppin: Severinova cesta do temnot
Četba s hvězdičkou
-
Atelier. Jeden z největších případů odhalení dětské pornografie v dějinách české kriminalistiky
Kriminálka
-
Květa Legátová: Jozova Hanule
Četba na pokračování
-
Sesbírali jsme stovky ženských fantazií. Obecně jsou delší než ty mužské, říká psychosexuoložka
Slast
-
Michal Lázňovský: Případ Martina Guerra
Hra na neděli
-
Chaos v Sýrii, obavy v Kremlu
Vinohradská 12
-
Konvalinka: Příští hrozba pro svět je virus chřipky
Osobnost Plus
-
Ludwig Anzengruber: Pohřešovaný. Pátrání po zmizelém starém boháči se ujímá policejní praktikant
Povídka na sobotu
-
Vlasák: Slavii chybí v zápasech v pohárové Evropě typický útočník zabiják
Desítka Pavla Horvátha