Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Kuře s vomáčkou s bejlím od babičky z Krčkovic
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
Ve venkovských kuchyních našich babiček to na jaře vonělo bejlím. Bylinky se hodily téměř do všeho, ale jen výjimečně se na nich připravovalo mladé maso. Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření vysvětlí proč a jeden výjimečný recept přidají.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Odvar kůry z dubu
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Belgické vafle
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Uzené s povidlovou omáčkou uvařil Rudolf Cibulka
Pochoutkový rok
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Raymond Queneau: Zazi v metru
Četba s hvězdičkou
-
Tlustá tak akorát 1 + recept na Masarykovo cukroví
Na nedělní vlně Hradce Králové
-
Přátelství je někdy víc než láska. Chceme po partnerech příliš a zanedbáváme přátele?
Balanc
-
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Host Lucie Výborné
-
Miláček
Podvečerní čtení
-
O radosti z jídla i ze života: Diabetes 2. typu. Co je dobré změnit kromě omezení sacharidů?
Jezte, ať vám to sluší