Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Sulc podle prababičky paní Jakouběové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
Dáte si huspeninu, nebo sulc? S takovou otázkou se u nás v kraji můžete u šprýmařů setkat. Znalci zabijačkových dobrot vědí, že je to to samé. Jak vznikly názvy a jak sulc připravit, poradí Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Taštičky s jabčaty
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Ovoce ze zahrady můžete zkapalnit. Víte, kolik je ho potřeba na výrobu 100% alkoholu?
Hobby magazín
-
František Kotleta: Loď duchů
Tip mujRozhlas
-
Tipy na péči o chodidla: Jak se (nejen v létě) vyhnout puchýřům a popraskaným patám
Babské rady
-
Máte doma vybíravého (ne)jedlíka? Ať vybírá už při nakupování, radí nutriční terapeutka
Apatyka
-
Zavařte, zavřete a naložte! Švestky, šípky i kdoule. Výrobkyně džemů vám prozradí, jak na to
Ve vlastní šťávě
-
Kuře na podzimní zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Petra Hůlová: Kolonie Umami. Kvasit může nejen zelenina
Večerní drama
-
Vaše každodenní inspirace: Šaty, které zahřejí
Káva o čtvrté
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 22. 9. 2024
Pochoutkový rok