Blízká setkání
Mám dar, že si dovedu představit chutě dopředu, myslí si Jaroslav Vajgl alias Těhotnej kuchař
Blízká setkání

Dvojka
Je hitem na sociálních sítích, kam dává videa s krátkými postupy, jak uvařit to či ono. „Nechci lidem krást čas tím, že minutu krájím cibuli,“ vysvětluje. „Vadilo mi, že recept, který se dal ukázat za dvě minuty, trval čtvrt hodiny. Říkal jsem si, že lidi ocení stručnost.“ Necítí se v kuchyni někdy sám? Kdo mu vymyslel logo? Jsou důležité vstupní suroviny? Co mu bylo impulzem k vaření? Co je chálování? Poslechněte si v audiu.
Tereza Kostková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Těhotnej kuchař: Mým talentem je prořízlá huba. Videa krájení se spoustou keců kolem nemám rád
Host Lucie Výborné
-
Pavla Bergmannová: O radosti z vaření
Ranní úvaha
-
Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš
Blízká setkání
-
Restované vepřové maso s ústřicovou omáčkou. Recept Romana Pauluse na rychlou čínu za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Erteple a zelé, živobytí celé! Babinec z Kozojídek se stará o zachování starých receptů ze Slovácka
Apetýt
-
Martina Adlerová: Matka kuchařka
Rozhlasový sloupek
-
Nikdy mě nenapadlo, že budu vědcem. Myslel jsem, že ti musí být strašně chytří, směje se vulkanolog
Dopolední host
-
Ve vlastní šťávě: Hotovku, nebo minutku?
Ve vlastní šťávě
-
Noky s třešňovou omáčkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Hrát jako když se sypou perly a nevnímat čas. Manýry je pak potřeba vyčistit, říká houslový virtuos
Host Radiožurnálu