Blízká setkání
Moje specialita jsou míchaná vejce. S fernetem už je ale nedělám, říká vítěz soutěže MasterChef Martin Pecina
Blízká setkání
Dvojka
„Míchaná vejce jsou specifická disciplína. Vyzkoušel jsem mnoho různých technik,“ přibližuje Pecina v Blízkých setkáních. Která technika mu vyhovuje nejvíc? Jaké triky používá? Jaké ingredience do míchaných vajec přidává? A kdy je podle něj nejlepší míchaná vejce osolit? Uslyšíte v rozhovoru. A dozvíte se také jeho recept na vánočku, jak moc má rád film Hříšný tanec, proč na Vánoce nikomu nic nedává, proč má rád zlý humor nebo proč své vítězství považuje za vrchol absurdity.
Tereza Kostková
Přepis epizody
-
Blízká setkání na Dvojce.
-
Musím říci, že jsem našla spoustu různých věcí. O svém dnešním hostům, jak byl nazván. Dvě vnitra zaujaly hodně, protože zas tak o každém si člověk nepřečte. Například že můj dnešní host Martin Pecina typograf a grafický design r. Že kromě fotbalu, dětí, ryb, prázdnin, sladkého a slipů také nemá rád jakékoliv spojení s komercí. No a také to, že žádný ze svých postupů nečekal, a přesto slavnostně pozvedl trofej MasterChef Česko 2022 a dokonce se u toho i pousmál. Tom je taky zaujalo, protože takto detailně se také málokdo popisuje. Martine, přeji vám dobrý den.
-
Krásný dobrý den. Mockrát děkuji za pozvání.