Blízká setkání

Nekvalitní víno bude i po svaření cítit. Svařujte jen to, které vám chutná, radí sommeliér Ivo Dvořák

Blízká setkání

Nekvalitní víno bude i po svaření cítit. Svařujte jen to, které vám chutná, radí sommeliér Ivo Dvořák
Ivo Dvořák

Dvojka

Mnozí mají konec roku spojený se svařeným vínem. „Je to trochu hřích, ale patří to k atmosféře Vánoc. Lidé ho pili už velmi dávno,“ krčí rameny Ivo Dvořák, prezident Asociace sommeliérů ČR. Jaká vína darovat svým přátelům či blízkým? Při jaké teplotě je nejlepší vína skladovat? Co si máme myslet o krabicových vínech? Jaké skleničky jsou na víno ideální? A jaké mohou být důvody k reklamaci vína?
Adéla Gondíková

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu