Blízká setkání
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich: Host má svaté právo dostat to nejlepší
Blízká setkání
Dvojka
Nejnovější gastronomické trendy prý Zdeňka Pohlreicha už neznervózňují. „Už mám věk na to, abych měl představu o tom, co chci,“ ujišťuje známý šéfkuchař. V čem se zrychluje doba a způsob vaření? Jaké pomocníky bychom si měli pořídit do kuchyně? Určuje obsah špajzu, co budeme vařit? Najde se v něm vždycky něco? Bojí se ještě restauratéři, že k nim přijde? Hlásí se do jeho pořadu a je pořád tak přísný?
Tereza Kostková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Velezdravé Kuchařské čarování s kysaným zelím
Kuchařské čarování
-
Vepřové maso na cibuli
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Festivaly gastronomie: Je příprava náročná?
Na vidličce Romana Pauluse
-
Postupně se při grilování zdokonalujte. Zrajte spolu s grilem, radí kuchař Martin Svatek
Blízká setkání
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce
-
Vejce nasladko? V záhřebské restauraci připravují vejce na...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Služební cesty. Jak a proč řešit jídlo v jejím průběhu?
Jezte, ať vám to sluší
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Roháč, bác, lepenice, pejraprout - znáte lidová jídla našich předků na Plzeňsku?
Špalíček