Člověčiny aneb Svět lidských fenoménů
Servírujeme pazneht medvědí! Co nejbizarnějšího jedl Zdeněk Pohlreich?
Člověčiny aneb Svět lidských fenoménů
![Servírujeme pazneht medvědí! Zdeněk Pohlreich v Člověčinách](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/2024-05/65d16fe559ea5658615d9505b78a6c12.jpg?h=db95da47&itok=VoDG_wk_)
Dvojka
Fritované sýkorky se zobáčky, grilovaná štěňata nebo třeba cvrčci na citrónové šťávě. Pestrost lidstva zakusíte právě na pokrmech. Mluvit o tom bude host nejpovolanější, šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Jaké nejbizarnější jídlo kdy ochutnal? Čeho si nejvíce cení na Magdaleně Dobromile Rettigové? Proč si pochutná i na zvířecích vnitřnostech a jakou budoucnost předvídá lidskému stravování? Na to vše se ptají Martin Rychlík a Martin Soukup. A bude i kaťák a kuře s broskví.
Martin Rychlík, Martin Soukup
Autoři pořadu: Martin Rychlík, Martin Soukup
Dramaturgie: Vít Vencl, Marek Mojžíšek
Režie: Jakub Horáček
Rešerše: Jana Bartošová, Ondřej Čížek
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pavel Maurer: Vyzkoušeli jste už zmrzlinu z tmavého piva?
Glosa Pavla Maurera
-
V Praze je na Malé Straně schránka na houby. Přineste tu, se...
Česko – země neznámá
-
Dlouhé vlasy, krátký rozum? O úpravách účesů i drbech v kadeřnictví
Člověčiny aneb Svět lidských fenoménů
-
Mochyně jsou nejen na ozdobu, ale i k jídlu. Pozor ale na ten správný druh, nespleťte se
Zahrádkářské tipy
-
V klatovské moštárně se čile moštuje, zahrádkáři ukázali provoz i dětem
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Masopustní dobroty z celého světa a vzpomínek posluchačů
Kuchařské čarování
-
Šárka Dušková si přivezla zlatý pohár z cukrářské soutěže ve Varšavě. Porotu okouzlili její skřítci
Středočeské příběhy
-
Advent na Horňácku
Na pěknú notečku
-
Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky
Pochoutkový rok