Dobrá rada
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
Olomouc
Na otázku, co je to tradiční česká vánoční kuchyně, by se určitě sešlo mnoho odpovědí. Je to rybí polévka, smažený kapr a majonézový salát? A proč ne hrachovka, houbovka, bramborové plátky nebo candát s bylinkami? „To všechno na štědrovečerním stole můžeme mít,“ doplňuje zkušený mistr.
Dita Vojnarová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Táborský Šatník pomáhá diskrétně. Přibývá totiž klientů ze střední třídy, kteří se za problémy stydí
Zprávy z jižních Čech
-
S vůní tradice: Příběh kapra. O jeho zpracování ve studené kuchyni s šéfkuchařem Romanem Paulusem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Očistné a omlazující účinky mladých výhonků chřestu znali už naši prapředkové
Kuchařské čarování
-
Zámkem v Chotěboři plují stovky kaprů. Na tamní výstavě...
Česko – země neznámá
-
Kdy slavili naši předci svatou Barboru
Středočeské dopoledne
-
Stretnutie s Richardem Trsťanem
Stretnutie
-
Vánoční rybí polévka: někdo na ni nedá dopustit a jiný ji nepozře. Tradicí je od 19. století
Pochoutkový rok
-
- Jakub Železný, moderátor
Tandem
-
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Zdeněk Pohlreich: Kapry jsem prodával čtyři roky a je to jedna z nejtvrdších věcí, co jsem dělal
Pochoutkové Vánoce