Dobré dopoledne
Každý umí uvařit vtipnou kaši. Ani recept nepotřebuje. Vtipná je totiž ta, která vám nejvíc chutná
Dobré dopoledne
Každý umí uvařit vtipnou kaši. Ani recept nepotřebuje. Vtipná je totiž ta, která vám nejvíc chutná
Vysočina
Věra Strnadová už ani neví, kdy o jídle začala psát. „Mě jídlo táhlo vždycky, ale začala jsem vařit, až jsem odešla z domu, až jsem se vymanila z vlivu maminky. Postupem času jsem zjistila, že je to něco, co mě naplňuje, co mě baví a co je mé životní poslání. Zajímat se o jídlo nejenom z pohledu gurmána, ale i z pohledu, co pro mě jídlo znamená v životě, v kvalitě života, co to vlastně dávám do pusy a co to se mnou dělá,“ vyprávěla foodblogerka a autorka kuchařky o přípravě kaší v Dobrém dopoledni.