Dobré dopoledne

Každý umí uvařit vtipnou kaši. Ani recept nepotřebuje. Vtipná je totiž ta, která vám nejvíc chutná

Dobré dopoledne

Každý umí uvařit vtipnou kaši. Ani recept nepotřebuje. Vtipná je totiž ta, která vám nejvíc chutná
Věra Strnadová, autorka knihy Vtipné kaše - namíchejte si ty vaše

Vysočina

Věra Strnadová už ani neví, kdy o jídle začala psát. „Mě jídlo táhlo vždycky, ale začala jsem vařit, až jsem odešla z domu, až jsem se vymanila z vlivu maminky. Postupem času jsem zjistila, že je to něco, co mě naplňuje, co mě baví a co je mé životní poslání. Zajímat se o jídlo nejenom z pohledu gurmána, ale i z pohledu, co pro mě jídlo znamená v životě, v kvalitě života, co to vlastně dávám do pusy a co to se mnou dělá,“ vyprávěla foodblogerka a autorka kuchařky o přípravě kaší v Dobrém dopoledni.

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu