Dobroty Dáši Kubíkové
Předkrm z lososa
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pečený losos s pikantní marinádou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pečený pstruh se slaninou a rozmarýnem. Noblesní ryba české kuchyně má velmi jemné a chutné maso
Vaříme s Habadějem
-
Ve vlastní šťávě: Kam se poděl losos?
Ve vlastní šťávě
-
Neutrální chuť a vůni u lněného oleje nečekejte. Těšit vás ale může vysoký obsah omega-3 kyselin
Dva na Dvojce
-
Kapr po rybářsku podle Elišky Plškové
Pochoutkový rok
-
Z běžné stravy byste vylučovat ryby neměli
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Mořské ryby na talíři. Obalujte je jen v mouce, a pokud je vaříte, přidejte kapku octa!
Babské rady
-
Jedna malá porce ryby dodá až polovinu potřebné dávky bílkovin a zdravé tuky pro srdce
Přírodní lékárna