Dobroty Dáši Kubíkové
Šneci s bylinkovým máslem
Dobroty Dáši Kubíkové
Vysočina
Francouzské restaurace u nás většinou podávají specialitu, kterou si spojujeme s Francií podobně jako vyzrálé či plísňové sýry nebo žabí stehýnka. Že by se u nás ale šneci rozšířili tak, jako třeba hamburgery nebo pizza, o tom nemůže být řeči.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Italové mají pizzu, Francouzi palačinky, které berou hodně vážně. Výborné jsou se zeleninovou náplní
Vaříme s Habadějem
-
Club sandwich - americká jednohubka i vydatný oběd
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Je libo sendvič? V Portu je oblíbená francesinha, ale doporučuje se, pouze pokud máte velký hlad...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Recepty, na které se posluchači Kuchařského čarování často ptají
Kuchařské čarování
-
Ve vlastní šťávě: Romská kuchyně je součástí české tradice
Ve vlastní šťávě
-
Slavní a co je baví. Na svátečním obědě u herečky Ilony Svobodové
Jak se vám tu žije?
-
Hořčice: Proč ji miluje celý svět?
Abeceda potravin
-
Al dente, nebo rozvařené? České špagety rozhodně nechutnají...
Glosa Pavla Maurera
-
Když u vaření nemáte pokoru, vzniká kostka ve skluzu, kančí na daňčím a další totální nesmysly
Host do domu