Dva na Dvojce
Jak na nejhezčího velikonočního beránka? Základem je správně nachystaná forma, radí pekařka
Dva na Dvojce
Dvojka
Do velikonočního času nepochybně patří tradiční pečení a vůně čerstvých mazanců, jidášů a beránků. Co nesmí chybět na velikonočním stole? Je mazanec opravdu spojován pouze s tímto obdobím? Jaký je nejlepší recept na sušenky a jaká forma je pro pečení povedeného beránka nejvhodnější?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dokonalé vánoční cukroví? Zapomeňte na heru a držte se pravidla tří, radí cukrářka
Dva na Dvojce
-
Pečivo. Jakou roli hraje v našem jídelníčku?
Jezte, ať vám to sluší
-
Jana Kořínková: Velikonoční benefiční akce
Publicistika
-
Německo
Velikonoce nás baví
-
Hospodyně na Valašsku připravovaly a pekly chleba 24 hodin. Vyplatí se to i dnes
Pochoutkový rok
-
Kulajda: Jaký je správný postup přípravy
Na vidličce Romana Pauluse
-
MasterChef Martin Pecina: Moje specialita jsou míchaná vejce. S fernetem už je ale nedělám
Blízká setkání
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou