Finančák
Sváteční hostina? Nepotřebujeme hory jídla, abychom si Vánoce užili, myslí si gastro publicistka Hana Michopulu
Finančák
Radio Wave
Na otázku, zda-li a jak se dá na vánoční tabuli ušetřit, se Iva Hadj Moussa a Richard Vrdlovec v novém Finančáku ptali publicistky Hany Michopulu, která se zabývá gastronomií a připravuje podcast o jídle a vaření.
Iva Hadj Moussa, Richard Vrdlovec
Přepis epizody
-
Dančák magazín o všem, co souvisí s penězi finanční, tak s Ivou a čemu jsou a Richardem Vrdlovcem, rádiových.
-
Začíná magazín finanční. Tak Vítámvás Richard Vrdlovec.
-
A i váš musí. Richarde, hned mám na tebe otázku. Dotýká se tě nějak zdražování potravin v souvislosti s nadcházejícími vánočními svátky?