Finančák
Sváteční hostina? Nepotřebujeme hory jídla, abychom si Vánoce užili, myslí si gastro publicistka Hana Michopulu
Finančák
Radio Wave
Na otázku, zda-li a jak se dá na vánoční tabuli ušetřit, se Iva Hadj Moussa a Richard Vrdlovec v novém Finančáku ptali publicistky Hany Michopulu, která se zabývá gastronomií a připravuje podcast o jídle a vaření.
Iva Hadj Moussa, Richard Vrdlovec
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Třetina Čechů pojme letošní Vánoce úsporněji, říká sociolog Michal Straka
Finančák
-
Ve vlastní šťávě: Rajčatová krize
Ve vlastní šťávě
-
Míša Dolinová v Pochoutkách
Pochoutky na talíři
-
Sladké a mastné zapijte heřmánkem, alkohol vodou s citrónem,...
Host Dopoledního expresu
-
Co dokáže sup? Spořádá až 1,5 kg masa, stráví i kosti a nevadí mu ani zvíře nakažené morem
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Host: Michal Hugo Hromas, kuchař
Noční Mikrofórum
-
Jehněčí a kůzlečí maso, odpalované těsto, žloutkový krém a salátové zálivky
Kuchařské čarování
-
Baví mě zlodějská metoda přípravy jídla a experimentuju se šneky, prozrazuje kuchař Hromas
Host Lucie Výborné
-
V rozhlasovém studiu jsem vyrůstal od tří let, vzpomíná „rozhovorista“ Michael Rozsypal
Zálety Aleny Zárybnické