Finančák

Sváteční hostina? Nepotřebujeme hory jídla, abychom si Vánoce užili, myslí si gastro publicistka Hana Michopulu

Finančák

Sváteční hostina? Nepotřebujeme hory jídla, abychom si Vánoce užili, myslí si gastro publicistka Hana Michopulu
Hana Michopulu

Radio Wave

Na otázku, zda-li a jak se dá na vánoční tabuli ušetřit, se Iva Hadj Moussa a Richard Vrdlovec v novém Finančáku ptali publicistky Hany Michopulu, která se zabývá gastronomií a připravuje podcast o jídle a vaření.
Iva Hadj Moussa, Richard Vrdlovec

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Dančák magazín o všem, co souvisí s penězi finanční, tak s Ivou a čemu jsou a Richardem Vrdlovcem, rádiových.

  • Začíná magazín finanční. Tak Vítámvás Richard Vrdlovec.

  • A i váš musí. Richarde, hned mám na tebe otázku. Dotýká se tě nějak zdražování potravin v souvislosti s nadcházejícími vánočními svátky?

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu