Hobby magazín speciál

Arabský bulgurový salát tabouleh si připravíte snadno a rychle

Hobby magazín speciál

Arabský bulgurový salát tabouleh si připravíte snadno a rychle
Arabský salát tabouleh

Plzeň

Autorka květinových kuchařek Jana Vlková považuje tabouleh za ideální jídlo do horkého léta. Protože se podává studené a ingredience v něm jsou zdravé a osvěžující.
Soňa Vaicenbacherová

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jestlipak léto na svém vrcholu nebere příznivcům kytek k jídlu chuť a elán vydávat se do přírody za sběrem planě rostoucích jedlých rostlin? Ptám se autorky květinových kuchařek Jany Vlkové.

  • V té přírodě je to trochu obtížný, ale v těch zahradách to ještě v pohodě všechno.

  • Nebudeme se nikam daleko plahočit. Zajdeme na zahradu a natrháme si co.

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu