Hobby magazín speciál
Šéfkuchař radí, jak nakládat s hovězím masem
Hobby magazín speciál

Plzeň
Hovězí maso patří mezi nejdražší na našem trhu. Jak ho vybírat a zpracovat, aby bylo šťavnaté a křehké, a aby nám chutnalo? Poslechněte si rady od Martina Havlíka, šéfkuchaře Gourmet clubu Bezejmenná a učitele odborných předmětů na Hotelové škole v Plzni na Borech.
Jiří Šobr
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Buran maso prodá a zbytky sní, přibližuje kuchař Hromas. Receptář Vandrbuch naplnil pokrmy venkova
Host Lucie Výborné
-
Vodoměr ve venkovní šachtě před mrazy zabezpečte. Pokud zmrzne a praskne, připlatíte si
Hobby magazín
-
Grilovat maso nebo uzeniny? Od každého něco, radí šéfkuchař
Hobby magazín speciál
-
Hadí mord španělský je prý lepší než chřest. Teď je správný čas ho zaset
Radioporadna
-
Prasklá výduť břišní aorty znamená ve většině případů smrt. Riziko hrozí hlavně starším mužům
Zdravíčko
-
S poruchami příjmu potravy se potýká pět lidí ze sta. Co dělat, poradí výživoví odborníci
Lékárna
-
Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel veganské koblihárny Ondřej Rakušan
Ve vlastní šťávě
-
Plněná krůtí prsa s rozmarýnovými bramborami. Hledáte-li zajímavý recept, tohle je ta správná volba
Vaříme s Habadějem
-
Stařenčiny fazole od Martina Prokopa jsou jako řeznická pohádka. Speciální ingrediencí je ocet
Pochoutkový rok
-
Užitečné informace o krmivech pro psy a kočky, zajímavosti o okounovi říčním a posluchačský příběh
Máme rádi zvířata