Host Lucie Výborné

Zdeněk Pohlreich: Zlatá éra gastronomie je pryč. Doba, kdy kuchaři nechtěli být celebrity, ale být v kuchyních

Host Lucie Výborné

Zdeněk Pohlreich: Zlatá éra gastronomie je pryč. Doba, kdy kuchaři nechtěli být celebrity, ale být v kuchyních
Zdeněk Pohlreich

Radiožurnál

Popisuje s úsměvem, že na jídlo myslí každých pět minut a nejlepší gastronomické nápady mívá mezi pátou a šestou hodinou ráno. Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich je manažerem restaurací, je vidět v televizi a účastní se mnoha dalších akcí. Ubezpečuje ale, že work-life balance má v pořádku. „Čím víc máte zkušeností, tím míň se nadřete. Mám záklopku, uvědomuju si, co jsem si dřív neuvědomoval, že nejsem nerozbitný a jet jenom na plný plyn nejde,“ vypráví. Proč nedávat spropitné kartou?
Lucie Výborná

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jestli jste to nevěděli, tak galonem omáčky zalijete Údolí hříchu.

  • To je citát zde přítomného šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Tak vás tady vítám. Dobrý den. Dobrý den. Já se tomu smějí ještě teď. Já jsem to fakt nevěděla. A to je prostě to platí, ano?

  • No jasně. No tak je, to je i to jedna z oblíbených praktik, že ano. Ty jsi něco opravdu nepovede, tak se na to nelze. Bazén něčeho a prý to jedlý potom atomy zítra. No.

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu