Host Radiožurnálu

Nejlepší nakládaný hermelín dělá budhistický mnich. Sonam Tsering v Česku popularizuje tibetskou kuchyni

Je nám líto, ale k tomuto audiu již vypršela autorská práva.

Host Radiožurnálu

Nejlepší nakládaný hermelín dělá budhistický mnich. Sonam Tsering v Česku popularizuje tibetskou kuchyni
Hermelín rozkrojíme podélně na polovinu. Vnitřní stranu potřeme připravenou směsí z drceného stroužku česneku, chilli papriček a kečupu

Radiožurnál

Umíte si představit český nakládaný hermelín po tibetsku? Že něco podobného nejen existuje, ale navíc i skvěle chutná, v rozhovoru s Patricií Strouhalovou dokazuje Sonam Tsering. Jako reinkarnovaného mnicha-mistra ho kdysi vybral samotný dalajlama, dnes v Česku popularizuje tibetskou kuchyni. 

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu