Host ve studiu

Jaroslav Němec přinesl do rozhlasu nejsmradlavější jídlo světa. Hrozilo vystěhování celé budovy

Host ve studiu

Jaroslav Němec přinesl do rozhlasu nejsmradlavější jídlo světa. Hrozilo vystěhování celé budovy
Maxijedlík Jaroslav Němec a nejsmradlavější potravina ve studiu Českého rozhlasu Hradec Králové

Hradec Králové

Melouny, guláš, kynuté knedlíky borůvkové i meruňkové, ale i silně zapáchající jídla sní na požádání Jaroslav Němec. Už je to 20 let co se účastní extrémního sportu v pojídání čehokoliv. A o tom, že se mu daří, svědčí jeho tituly, které sbírá téměř kamkoliv, kam přijede. Proslulost Maxijedlíka už je známá, takže aby dokázal vyhovět všem pořadatelům potřeboval by prý tryskáč.
Pavla Kindernayová

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Bez melounů, jahod nebo sladkých borůvkových meruňkových knedlíků by nebylo léto létem, ale málokdo z nás sní těchto dobrot tolik, kolik Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky, kterého teď vítám už ve studiu ČRo Hradec.

  • Králové. Dobré dopoledne. Dobré dopoledne. Já vás všechny zdravím z ČRo. No, poslední dobou, Jaroslave, je to jeden titulek za druhým. Co Maxipes Fík vyhrál? Kde jste, co snědl? Máte. Sezonu jedení. Ono je to jak se říká teďka, taková okurková sezona, jo. Takže takže teďka obor než nebýt. Ne, že bych jako okurky. Vidíte, to je. To je taková výzva pro pořadatele a že bych mohl zkusit jako třeba jíst na rekord. Vokurka ji ale teďka. To jsou samý takový jako hodně ovoce, ovoce, zelenina. Já se na to těším. Já to mám, já to miluji a spíš dávám přednost té zdravé výživě.

  • No co? Máte teda raději meloun? Je to jednodušší sníst, já nevím za tři a půl minuty. Kolik kilo a půl melounu, nebo získat titul knedlík?

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu