Houpačky
Potkávám rodiče, kteří své dítě váží dvanáctkrát denně, říká ergoterapeutka Ludvíčková
Houpačky
Radio Wave
„Nejčastěji řeším vybíravost v jídle, to je zlatý grál,“ říká dětská ergoterapeutka a zakladatelka projektu Škola papání Jitka Ludvíčková. „Nejlepší strategie je podávat vyzkoušené jídlo spolu s novým. A důležité je i okolí. Běží digestoř, štěká pes? Odběhla maminka a vyndává myčku? I to výrazně ovlivňuje chuť dítěte sedět u stolu a jíst,“ vysvětluje.
Michaela Sladká
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jsem často první, kdo ji odhalí, říká o mentální anorexii pediatrička. Sama s nemocí 10 let bojovala
Houpačky
-
Jak naučit dítě jíst? Postupnými kroky, ochutnání už je vysoká laťka, říká zakladatelka Školy papání
Host Lucie Výborné
-
Když už recept projde přes moji „nežerku“, vím, že je to dobré, usmívá se bloggerka Máma v kuchyni
Host Radiožurnálu
-
„Kytkožroutka“ a botanička Jana Vlková: Každý někdy kytku ochutnal. proč nesklízet česnek medvědí?
Blízká setkání
-
Co dát dětem na svačinu? Hlavně ať je to skutečné jídlo, radí odbornice na výživu
Dva na Dvojce
-
Výběr jídla v restauraci. Jak si vybrat zdravěji? Na co dát pozor?
Jezte, ať vám to sluší
-
Ať si města otevřou řeznictví a kožešnictví! Pro Polední sirény je problém nutrií vyřešen
Polední sirény
-
Dostat ve školní jídelně na Vysočině speciální nebo dietní stravu stále není samozřejmostí
Zprávy z Vysočiny
-
Svět nepotřebuje pár radikálních veganů ani útočné teatrální masožravce. Proč téma masa rozděluje?
Balanc
-
Kdo by neměl kaši rád... Když je vlastně lék
Dámská jízda