Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Jak číst obaly. Vyplatí se vůbec zkoumat složení potravin? Jak rozumět různým éčkům?
Jezte, ať vám to sluší
Dvojka
Jsou informace, které musí výrobce uvádět povinně? Co bychom si měli hlídat? Co znamená označení fit, light či protein? Jsou zárukou zdravější potraviny? Jsou potraviny, které je lepší si doma vyrobit než je koupit hotové? Jak zjistit složení u nebaleného pečiva? Napoví o kvalitě potraviny třeba délka jejího složení? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Veroniky Pourové.
Tereza Bebarová, Veronika Pourová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Mražení. Jsou potraviny, které do mrazničky nepatří?
Jezte, ať vám to sluší
-
Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“
Blízká setkání
-
Co vás zajímá
-
Proč držíme diety? (1/4) Obezita a zdraví
Dokuseriál
-
Z čeho se skládá vitariánská živá rostlinná strava?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
I bůček je zdravá potravina, když nebude denně, vysvětluje ředitelka spolku FÉR potravina
Host Radiožurnálu
-
Peter Mayle: Rok v Provenci
Četba na pokračování
-
Proč jsou kupovaná rajčata bez chuti? Trhají se nezralá a pak se na ně stříká etylen, líčí odborník
Dopolední host
-
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Host Lucie Výborné