Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Konzervace potravin. Máme se konzervám vyhýbat? Proč vydrží tak dlouho?
Jezte, ať vám to sluší
Dvojka
K čemu slouží konzervace? Jsou konzervanty obecně škodlivé? Můžeme si doma vyrobit třeba méně sladké konzervované ovoce? Jakého si vybrat tuňáka v konzervě? Existuje kvalitní maso v konzervě? Jak jsou na tom luštěniny v konzervě? Je lepší mražená, nebo konzervovaná zeleniny? Jaké konzervy si s sebou vybrat na trek? Tereza Bebarová se ptá nutiční terapeutky Veroniky Pourové.
Tereza Bebarová, Veronika Pourová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Příprava jídel. Jaké zásady dodržovat? Škodí dlouhé skladování?
Jezte, ať vám to sluší
-
Výživová poradna: Zamrazujeme potraviny
Co vás zajímá
-
Peter Mayle: Rok v Provenci
Četba na pokračování
-
Z čeho se skládá vitariánská živá rostlinná strava?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Hokaido, máslová nebo špagetová. Co uvařit z dýně? A z které je výborný džus?
Dva na Dvojce
-
Ludvík Němec: Žena v závorce
Četba s hvězdičkou
-
Co patří do lednice a co ne? Babské rady přináší průvodce optimálním skladováním potravin
Babské rady
-
O. Henry: Hlas trouby. Newyorská krimi o jedné loupežné vraždě v jedinečném podání Karla Högera
Povídka na sobotu
-
Konec plýtvání? Obchodní řetězce nabízejí křivou zeleninu
Pochoutkový rok