Jezte, ať vám to sluší

O radosti z jídla i ze života: Konzervace potravin. Máme se konzervám vyhýbat? Proč vydrží tak dlouho?

Jezte, ať vám to sluší

O radosti z jídla i ze života: Konzervace potravin. Máme se konzervám vyhýbat? Proč vydrží tak dlouho?
konzervy, konzervování

Dvojka

K čemu slouží konzervace? Jsou konzervanty obecně škodlivé? Můžeme si doma vyrobit třeba méně sladké konzervované ovoce? Jakého si vybrat tuňáka v konzervě? Existuje kvalitní maso v konzervě? Jak jsou na tom luštěniny v konzervě? Je lepší mražená, nebo konzervovaná zeleniny? Jaké konzervy si s sebou vybrat na trek? Tereza Bebarová se ptá nutiční terapeutky Veroniky Pourové.
Tereza Bebarová, Veronika Pourová

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu