Káva o čtvrté
Zelené na talíři. Tři jarní recepty, se kterými přivítáte nové roční období
Káva o čtvrté
Dvojka
Hostem Kávy o čtvrté byla autorka kuchařek a blogerka Jana Florentýna Pišová. Moderuje Tereza Stýblová.
Tereza Stýblová
Přepis epizody
-
Na Dvojce a přeji hezké odpoledne. Nejenom před Velikonoci na Zelený čtvrtek, který se blíží, bychom měli jíst dostatek zelených potravin. Obsahují totiž pro náš organismus důležité látky. Jak v kuchyni zajímavě zpracovat? Špenát, brokolice, zelí, kapustu je vhodné využít při přípravě jídel i na tě a listy například ředkviček, mrkve či kedlubny. Které bylinky pozvednou chuť i běžných jídel? A jak pracovat s mladými rostlinkami, například s kopřivami anebo medvědím česnekem či hráškem. Dnes i o tom budu povídat s autorkou kuchařek blogerka Janou Florentinou Pyšovou.
-
Hezké odpoledne a dobrý poslech.
-
ČRo dvojka. Které vás baví?