Kořeny
Ačkoli slovo frgál v podstatě znamená zmetek, tato valašská pochoutka chutná už víc než dvě století
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vzestupy a pády Univerzity Palackého. Kontinuitu si udržela pouze teologická fakulta
Návraty do minulosti
-
Valašská kyselice byla původně polévkou nejchudších horalů
Pochoutkový rok
-
Postní hrachové lívanečky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Ve vizovické likérce to voní páleným ovocem. Při exkurzi můžete ochutnat výsledek
Výlety
-
Protivínský cukrovar vydělával tak dobře, že lidé v hostincích prý zapalovali doutníky bankovkami
Jihočeská vlastivěda
-
Pomerančový koláč
Dobroty Dáši Kubíkové
-
V moštárně v Křižanech se tvoří fronty. Lidé to berou pozitivně, jako výlet, říká spolumajitelka
Vybrali jsme pro vás