Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Janem Fingerlandem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Janem Fingerlandem
Jan Fingerland

Plus

Tohle miss nezachrání. Lidovci na sjezdu své vyhlídky vylepšili méně než málo. Nepřipomíná vám to něco? Donald Trump vítající migranty? Jen předvolební řeči. Jak se dá objednat soud. Do zákona o lobbingu poslanci navrtávají díru jako vrata. Klimatické změny a oteplování přinášejí mnohé strasti
Jan Fingerland

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Sjezd českých lidovců. Lidé vzpomínají na minulý režim. Donald Trump hovoří o imigraci. Dá se u nás objednat soud anebo strasti? Francouzské klimatické změny. To jsou některá z témat Názorů a argumentů, které právě začínají, při jejichž poslechu vás zdraví Jan Fingerland.

  • Názory a argumenty.

  • Lidovci se sjeli, aby rozhodli o své budoucnosti. Jejich preference nejsou takové, aby z nich měli radost. Dospěli k závěru, s nímž by mohli být spokojeni. O tom uvažuje komentátor Hospodářských novin Petr Honzejk.

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu