Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, Český rozhlas

Plus

Nepřehánějte to s technologickým optimismem: modelový případ Česko. Jaderný deštník Evropské unie? Je nevyšší čas. Vzhůru k většímu zapomnění, nebo zpátky do hry? Sociální demokracie hledá sama sebe. Co je pravá ruská hodnota? Například mít dítě s násilníkem.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Je nejvyšší čas na jaderný deštník EU. Nepřehánějme to s technologickým optimismem. Jsme koneckonců modelovým případem. Anebo sociální demokracie hledá sama sebe. To jsou titulky vybraných příspěvků pátečního vydání relace, komentářů a poznámek k dění doma i ve světě. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Nové celostátního výboru hnutí Starostové a nezávislí zvolili ve čtvrtek kandidáta na pozici ministra pro místní rozvoj za odvolaného Ivana Bartoše a do vedení tohoto resortu nominují končícího hejtmana kraje karlovarského Petra Kulhánka. Téma, o kterém budu hovořit asi nejenom s komentátorem ČRo Petrem Hartmanem. Buď zdráv. Dobrý den. Pan Kulhánek. Budeme mít určitou výhodu, že tam tolik momentálně propírána digitalizace se ho nebude týkat. Tu má na starosti pan ministr Kupka. Nicméně nějaké úkoly samozřejmě po Ivanu Bartošovi zůstanu.

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu