Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Tři fáze Kalouskova útoku. Čtvtstoletí od začátku 2. čečenské války, Putinova prvního válečného dobrodružství. Francouzský premiér musí našlapovat jako mezi vejci. Debata o migraci se v Německu utrhla ze řetězu. Hvězda jménem Grolich zřejmě lidovecký sjezd nerozsvítí. Pro rakouského volebního vítěze asi zůstanou dveře od vlády zavřené.
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Co může vyvolat Kalouskův odchod z TOP 09, čtvrtstoletí od prvního Putinova válečného dobrodružství či programové prohlášení nové francouzské vlády nejenom. Tato témata rozeberou následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech.

  • Přeje Petr Schwarz. Názory a argumenty.

  • Zakladatel TOP 09 Miroslav Kalousek tento týden oznámil svůj odchod ze strany a opět rozvířil diskuse o chystané straně nové. Co by to znamenalo pro současnou vládní koalici? Tři fáze Kalouskova útoku. Tak nazval svůj dnešní komentář šéfkomentátor Hospodářských novin.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu