Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád

Plus

Utrácíme jako před krizí. Ale za něco jiného. Slibem neurazíš, ale platy v justici tím nevylepšíš. Kdo je Moskvě bližší? Teherán nebo Tel Aviv? Poslední tečka za arabským jarem. 
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Neurazíš, ale platy v justici tím nevylepší. Utrácíme jako před krizí. Jenomže za něco jiného maskovat podpora Trumpovi to jsou titulky vybraných příspěvků středečního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Jeden návrh premiéra jmenoval v úterý dva nové členy vlády Petra Kulhánka za odvolaného Ivana Bartoše na ministerstvo pro místní rozvoj a pravděpodobného evropského komisaře Jozefa Síkelu nahrazuje v křesle ministra průmyslu a obchodu Lukáš Vlček. Oba pánové jsou nominanty Starostů a nezávislých čtyř. Koaliční kabinet je tedy kompletní a s kolegou Radkem Kubičkem budeme probírat výhledy vlády na poslední čtvrtinu funkčního období. Buď zdráv.

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu